"Acústica Web"

Si veiessiu el meu panell del Blogger, allà on surten tots els missatges, està ple d’esborranys; idees més o menys desenvolupades de post que de vegades crec que no els publicaré mai. Aquest és el cas del post que avui, per fi, ha assolit la maduresa per sortir a la llum.

Cercant informació per internet per preparar una sèrie de posts relacionats amb els aspectes bàsics del so, vaig localitzar un document molt ben treballat que reuneix informació clara i concisa sobre el tema.

El lloc d’on prové el document, Acústica Web, és molt interessant, tot i que en alguns aspectes massa tècnic per a la meva ignorància. Però per als qui no estigueu interessats directament en l’acústica, no deixeu de visitar la secció de vídeos.

Segueixo de prop el blog, amb articles curts i molt interessants. La majoria dels documents de l’apartat d’Articles, tracten més en profunditat aspectes tècnics de l'acústica. Valen també la pena la secció del Diccionari i els enllaços i webs educatives, d’on he importat algun que altre blog al meu feed reader.

Gràcies al David pel gran treball en reunir i elaborar aquesta informació.